Emaille bordjes

Emaille

Ons assortiment geëmailleerde deurbordjes is kras- en roestbestendig, en zeer goed bestand tegen verkleuring door Uv-straling (hoge kleurvastheid). Zowel de voor- als de achterzijde van ons assortiment bordjes is voorzien van emaille, zodat er geen roest kan ontstaan op de ondergrond. Emaille is een vorm van glas. Het emailleren is het procedé van het samensmelten van emaille met metaal door middel van warmte.

Let u wel altijd op bij de montage van een geëmailleerd product. Omdat een emaillelaag minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kan het bij onvoorzichtige behandeling barsten en kunnen er zelfs stukken afspringen. Schroef een geëmailleerd product daarom nooit te strak.

Bordjes met aanduiding

Bekijk ons assortiment bordjes (ovaalrechthoekig of van ijzer) met aanduiding van kamers en ruimtes. Wij hebben o.a. de volgende teksten in ons assortiment: Toilet, WC, Badkamer, Dames, Heren, Kantoor, Atelier, Privé, Praktijk, Meterkast, Garage, Bijkeuken, Keuken, Wijnkelder, Kelder, en ga zo maar door.