Retouren

Als het artikel niet aan uw wensen voldoet heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de koop op afstand te ontbinden. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. Voor het artikel geldt dat deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat moet zijn. Zie ook onze punt 8 van onze algemene voorwaarden.

Stuur het artikel binnen 14 dagen na herroeping terug, vergezeld van de originele pakbon.

Vermeld op de achterzijde van de pakbon de reden van retour (niet verplicht) en klik hier om in enkele stappen de gehele retourprocedure met DPD te voltooien. 

Het benodigde ordernummer voor de retour-aanmelding is het volledige "webshop #" nummer 60000..... welke onder de tekst "Pakbon" staat.

De portokosten zijn bij retourneren voor de rekening van de koper, en bedragen €7.50.

Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op de creditnota en de terugbetaling.

 

Retourzendingen met espagnoletsluitingen.

Vanwege de grote maatgeving kunnen deze zendingen niet per DPD retour. Wij verzoeken u deze retouren te melden via het Contactformulier. U ontvangt dan een UPS Retourlabel, en kunt u het pakket bij een UPS afgifte- of ophaalpunt afgeven. De kosten voor deze zendingen bedragen € 19,50