Keukenkastbeslag

Mooie selectie keukenkastbeslag

Wenst U een keuken in jaren 30 stijl en wilt U deze één laten worden met de rest van Uw huis? Dan zijn hiervoor bij retrodeurbeslag tal van mogelijkheden. Door de knoppen of grepen op Uw bestaande keuken te vervangen voor nieuwe exemplaren, krijgt Uw keuken een geheel andere uitstraling. Een eenvoudige en niet al te kostbare oplossing kan al vaak een hele andere keuken opleveren.

Het keukenkastbeslag assortiment

Ons assortiment biedt knoppen in de varianten: gietijzer, messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing, matnikkel (geborsteld nikkel), hoorn en in diverse houtsoorten. Verder hebben wij de ebbenhouten en bakelieten knoppen gecombineerd met een voetrand van messing vernikkeld, messing verouderd, ongelakt messing of matnikkel.

Het keukenkastbeslag in keukengrepen voor keukens met voorgeboorde gaatjes van 96 mm en 128 mm zijn verkrijgbaar in de varianten ongelakt messing, messing verouderd, glanzend nikkel en matnikkel. Alle leverbaar gecombineerd met ebbenhout.

Wanneer u een landelijke stijl voor ogen heeft kunt U de keukenkastjes verfraaien met een van onze houten knoppen en wanneer u het wat robuuster wilt kijkt u dan ook bij onze handgrepen, want een handgreep met rozet kan Uw keuken net iets extra’s geven.

Voor Uw nostalgische keuken vindt U bij ons de juiste knop of greep tegen zeer scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar.

Al het beslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.