Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag uit de periode 1890 tot 1940

Leverbaar in diverse stijlen, van het sierlijke schuifdeurbeslag uit de periode 1890-1915 tot aan het strakkere jaren 30 schuifdeurbeslag.

Collectie schuifdeurbeslag

Wij hebben een zeer grote collectie in schuifdeurgrepen, zowel inbouw als opbouw. De opbouw deurgrepen hebben als voordeel dat deze wat meer houvast geven wanneer de schuifdeuren wat zwaarder openen en sluiten, en de inbouw kommen hebben het voordeel dat de schuifdeuren in z’n geheel in de en-suite kast geschoven kunnen worden.

Voor elke en-suite of schuifdeuren separatie met of zonder glas, glas in lood of met panelen hebben wij het bijpassende schuifdeurbeslag.

Voor het afsluiten van de schuifdeuren of en-suite deuren hebben wij ook de bijpassende schuifdeuroverslag of ook wel schuifdeuroverval genoemd.

Verder hebben wij een schuifdeurtrekring, met behulp van deze trekring is het mogelijk om, -wanneer de schuifdeuren in z’n geheel ingeschoven zijn- deze met gemak en zonder de deuren te bevuilen er weer uit te schuiven. Voor de en-suite kasten hebben wij het bijpassende deurbeslag zoals knoppen en sleutelrozetten.

Ons assortiment schuifdeurbeslag

Het schuifdeurbeslag is er in de volgende varianten: messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing, matnikkel (geborsteld nikkel) en gietijzer en al dan niet gecombineerd met ebbenhout, bakeliet en de gietijzeren handgrepen met teakhout.

Al het beslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.