Meubelknoppen

Knoppen voor kastjes en lades

Retrodeurbeslag heeft een groot assortiment meubelknoppen / kastknoppen. Dit zijn allemaal exacte replica’s van oude en antieke exemplaren. Deze knoppen zijn op vele plekken in huis toepasbaar zoals op en-suitekasten, keukenkastjes, keukenlades, inloopkasten, meterkast, kelderkast, naast een espagnoletsluiting enz.

Vaste knoppen

Onder de rubriek knoppen vindt U alle vaste knoppen. Dit zijn knoppen die vanaf de voor- of achterzijde geschroefd dienen te worden. Naast deze groep knoppen beschikken wij ook over knopstellen en houten deurkrukken. Voor deze laatste groepen dient er echter een slotmechanisme in de deur dient te zitten. U vindt de knopstellen en deurkrukken bij houten deurkrukken en deurklinken massief in het menu aan de linkerzijde.

Knoppen van diverse materialen

De knoppen hebben wij in diverse materialen zoals gietijzer, messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing, matnikkel (geborsteld nikkel), hoorn, porselein en in diverse soorten hout ; zoals beuken, sandelhout en ebbenhout. Sommige van de ebbenhouten en alle bakelieten knoppen gecombineerd met een voetrand van messing vernikkeld, messing verouderd, ongelakt messing of matnikkel.

Grote voorraad knoppen en deurbeslag

De gehele collectie deurbeslag, raambeslag, voordeurbeslag, maar natuurlijk ook de knoppen hebben wij ruimschoots op voorraad. U kunt deze eenvoudig online bestellen.